KOMPLEKSOWA OBSŁUGA OBIEKTÓW GASTRONOMICZNYCH

Neogast to dostawca wyposażenia dla gastronomii z siedzibą w Długiem. Na rynku działamy od 2018 roku, jednak nasze doświadczenie w branży gastronomicznej sięga kilkunastu lat. Działamy przede wszystkim na terenie województwa podkarpackiego, zaopatrując Klientów działających w branży gastronomicznej w specjalistyczne wyposażenie obejmujące m.in.: urządzenia kuchenne, meble technologiczne i sprzęt cateringowy. Nasi Klienci to: punkty gastronomiczne, takie jak: restauracje i bary, hotele i obiekty wypoczynkowe oraz placówki oświatowe i inne obiekty żywienia zbiorowego.

Naszym Klientom zapewniamy najwyższe standardy obsługi -  gwarantujemy fachowe doradztwo w zakresie doboru odpowiedniego dla Państwa potrzeb wyposażenia, projektowanie zaplecza gastronomicznego, transport i kompleksowy montaż oraz serwis oferowanego przez nas sprzętu. Organizujemy również szkolenia dla kadry z działów gastronomii.

 

Wybierając naszą firmę, zyskujecie Państwo:

  • usługi projektowania zaplecza kuchennego (inwentaryzacja obiektu, pomiary, przygotowanie kompletnego projektu technologicznego),
  • fachowe doradztwo w zakresie doboru urządzeń gastronomicznych, adaptacji pomieszczenia kuchennego,
  • dostawę urządzeń,
  • serwis gwarancyjny i pogwarancyjny,
  • szkolenia personelu w zakresie obsługi urządzeń.

 

Wnętrze metalicznej kuchni

SERWIS URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH

Zapewniamy stałą opiekę serwisową (gwarancyjną i pogwarancyjną). Wykonujemy okresowe przeglądy, konserwujemy i na bieżąco usuwamy usterki, by uniknąć większych awarii. Nasi doświadczeni serwisanci posiadają niezbędne kwalifikacje i uprawnienia. Gwarantujemy niezawodny serwis urządzeń gastronomicznych! Na miejsce awarii dojeżdżamy w jak najkrótszym czasie, ponieważ wiemy jak ważna dla naszych klientów jest sprawność urządzeń gastronomicznych.

 

NASZA OFERTA TO MIĘDZY INNYMI:

  • zastawa stołowa
  • przybory kuchenne i drobny sprzęt
  • sprzęt cateringowy
  • środki czystości
  • meble ze stali nierdzewnej
  • zmywarki gastronomiczne
  • ciągi grzewcze
  • ciągi wydawcze
  • chłodnictwo
  • piece konwekcyjno-parowe
  • urządzenia obróbki mechanicznej
  • urządzenia obróbki termicznej